top of page
Mobile bar on a terrace. Mobile bar on a rooftop.

Mobil Bar.

Vår mobila bar är en kvalitetsprodukt som är unik i sitt slag. Den är framtagen för att underlätta för dig och din verksamhet och har ett flertal användningsområden så som extra servering, incheckning, informationsdisk, produktutställning, kaffebar, vinbar. Listan över möjligheter är lång och gör detta till en otroligt flexibel bar.

 

Med en modern och hållbar design blir denna portabla bar en snygg detalj i din verksamhet och kan enkelt anpassas med magnetfolie för att uppfylla ditt önskae om utseende. Den har plats för 1 eller 2 bartender och kan utrustas med isbehållare, speedracks samt ett smidigt och diskret överdrag som skyddar din hopfällbara bar.

Mobile bar in hotel. Couple drinking champagne.
Black mobile bar.

Info.

Ram: Pulverlackerad återvunnen aluminium

Sidor: Galvaniserat stål eller eget val av material

Arbetsbänk: Rostfritt stål eller pulverlckerad galvad plåt.

Mått: B: 236 cm D: 126 cm H: 117 cm

Mått hopfälld: B: 42 cm D: 118 cm H: 148 cm

Vikt: 98kg

Arbetsbänken kommer med hål för isbehållare på antingen höger, vänster eller båda sidor. Speedrackens läge kan justeras i sidled.

- Återvunnet aluminium

- Arbetsbänk i rostfritt stål

- Kan användas inomhus och utomhus.

- Fälls ihop till en bråkdel av sin storlek för enkel förvaring

- Inga verktyg krävs – Tar 1 person 30 sekunder att montera

- 5 dubbla hjul gör att baren enkel kan flyttas

- Stor arbetsyta i rostfritt stål med 2 hål för isbehållare. Med en lätt reglage kan du öppna och stänga hålen för isbehållare.

- Speed ​​​​racks med fri placering. 

- Magnetisk framsida och sidor kan enkelt brandas med magnetfolie

Smidig branding.

Magnetisk folie är idealisk för att den enkelt kan bytas och kan tryckas enligt dina idéer. Med en rad olika folier kan du ändra utseendet på baren från en kaffebar på morgonen till en incheckningsdisk på eftermiddagen. På kvällen kan du branda den för aperitif och rulla ut den på terrassen.

Tillbehör.

Vi tillverkar tillbehör som passar våra produkter. Skyddsöverdrag ingår alltid. Speed rack, isbehållare och trådlös led-belysning är exempel på tillbehör du kan lägga till. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya tillbehör till våra barer och servicediskar.

Mobile bar with magnetic mat. Magnetic foil.
Mobile bars in different materials.
bottom of page