top of page
Home: Welcome
Mobile bar in hotell reception.

Flexbar lanserar en banbrytande mobil bar som elegant förenar stil, praktikalitet och fullständig flexibilitet. Våra mobila barer är designade för snabb och smidig hopfällning, vilket gör det möjligt för dig att snabbt rigga upp var som helst och samtidigt minimera behovet av förvaringsutrymme. Tillverkad i Sverige.

Mobile Bar Excellence Redefined

Mobile bar as a reception desk.

Skapad med precision och passion.

Flexbar är stolta över att tillverka mobila barer och diskar i hjärtat av Göteborg. Vårt åtagande grundar sig i tre kärnvärden: kvalitet, flexibilitet och design. Genom ständig strävan efter innovation engagerar vi oss i att vara steget före i branschen.

Montera på ett ögonblick:

Upptäck den enastående bekvämligheten med Flexbar.

Vår mobila bar monteras smidigt på bara 30 sekunder. Inga verktyg, inga lösa föremål - bara en snabb och sömlös installation. När den inte används fälls den ihop till en bråkdel av sin storlek, vilket säkerställer en problemfri förvaring.

Mångsidig funktionalitet, oändliga möjligheter.

Flexbar mobil bar är konstruerad för olika behov. Från att fungera som en elegant vinbar till att underlätta smidig incheckning av konferensgäster inomhus eller utomhus. Genialt designad med smarta lösningar anpassar vår bar sig för att täcka en mängd olika behov. Magnetiska fronter erbjuder enkel profilering, medan anpassningsbara hål ger extra funktionalitet.

Folded mobile bar. Design stainless steel.
1673639668-Flexbar_gold_0003.png

Skandinavisk elegans för varje miljö

Med sin minimalistiska skandinaviska design smälter Flexbar sömlöst in i olika miljöer. Oavsett om du skapar en inomhuslounge eller ordnar ett utomhusevenemang integreras våra produkter sömlöst och ger en touch av sofistikation till varje utrymme.

Skapad efter dina preferenser

På Flexbar förstår vi vikten av personlig anpassning. Skräddarsy din upplevelse genom att välja bland olika material, vilket låter dig införliva din unika stil i produkten.

Sömlöst anpassad

Vårt åtagande för anpassning sträcker sig långt. Flexbars mobila bar kan sömlöst anpassas med olika material, vilket säkerställer att den harmoniserar perfekt med dina designpreferenser. Oavsett om du föredrar en klassisk finish, en modern touch eller något helt unikt är valet ditt.

Din vision, vår konst

Vi ser ivrigt fram emot möjligheten att förverkliga dina idéer. Flexbar är redo att anpassa och skräddarsy våra produkter för att möta dina specifika behov, vilket säkerställer att din mobila bar återspeglar din unika smak och stil.

Mobile bar with sound absorbing wood panels

Vi är tacksamma över förtroendet från våra kunder.

Här är några av de:

belmond-logo-1024x463.jpg
radisson-hotels-ressorts.png
hardrockcafe.png
logotype-strawberry-410.jpg
pngegg.png
swedavia.jpg
2560px-Viking_Line_wordmark.svg.png
bacardi.jpg
medium-Solid Banner Gold Seal hori_right.png
1280px-Bulmers-Cider-Logo.jpg
Heineken-Logo.png
Anchor 1

Har du några funderingar eller vill ha en offert på mobil bar eller servicedisk?
Tveka inte på att ta kontakt med någon av våra experter så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Henrik W_edited_edited.jpg

Henrik With

Sales

Innovation

Partner

henrik@flexbar.se

+47 926 50 402

Joel 2_edited.jpg

Joel Sundeen

CEO

Partner

joel@flexbar.se

+46 (0)79 300 60 48

Rachel_edited_edited_edited.jpg

Rachel Nygård

Administation

Sales

Partner

rachel@flexbar.se

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page